Het Bedrijf

Beste bezoeker

Na jaren lang hobbymatig in een klein schuurtje aan huis te hebben “geklust ” voor heel  veel instanties, instellingen en verenigingen ben ik uit mijn jasje gegroeid.

Op zoek naar een grotere werkplek waar mijn creativiteit en passie voor alles wat met decoraties te maken heeft,  ben ik neergestreken in een klein maar fijn bedrijfspand op de Heytstraat 12 (Poort 1) in Reuver.

Het is mij gelukt een werkplek te creëren  die anders is dan anders. Los van al mijn bedrijvigheid is het een ruimte waar je eventjes weg kan dromen, sferen kunt proeven en wellicht ideeën kunt opdoen . De slogan “Gaat niet bestaat niet” is mij op het lijf geschreven en u kunt praktisch voor al uw wensen een beroep op mij doen wat betreft decoratieve functionele producten en animatie.

Mijn jaren lange ervaring met ontwerpen en affiniteiten met heel veel materialen op het gebied van attractie bouw en andere bijzonderheden zorgen voor unieke resultaten. Velen hier in en rondom Reuver hebben al een beroep op mij gedaan voor etalages, decors of persoonlijk getinte decoraties. Functioneel met een apart tintje, vindingrijk en oplossinggericht.

Rond December mag ik graag in de rol van onze goedheiligman kruipen, maar door het jaar heen zijn er ook altijd mogelijkheden om gebruik te maken van andere animatie typetjes.

Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar het kopje” Animatie”. Heeft u speciale wensen? Bel of mail mij! Alles is bespreekbaar.

Voorbeelden van mijn werk kunt u in mijn portfolio zien, maar natuurlijk maak ik graag een keertje de deur voor u open in mijn “wonderbaarlijke werkplekje waar realiteit en fantasie samen smelten”.

Groetjes en tot snel

Michel Smeets